09.03.2006. / 12:08

Autor: Marko Ćustić

WEB PREPORUKA

Tražilica starih prijatelja

Svi redovni surferi odavno su primijetili reklame za američke web stranice koje pozivaju ljude da ponovno pronađu kolege iz davnih školskih dana, a sada se pojavila i hrvatska verzija takvog servisa. Nalazi se na adresi www.stariprijatelji.hr i većim je dijelom besplatna za uporabu. Dovoljno se registrirati da bi se moglo pretraživati popise bivših učenika svih hrvatskih osnovnih i srednjih škola te fakulteta, a uz imena se pojavljuju i godine završetka školovanja. Registriranima se može i poslati poruka, a za to je potrebno uplatiti godišnju članarinu od 6 eura. Na žalost, servis za plaćanje kojeg Stari prijatelji koriste ne prima Diners ni American kartice nego samo Visu i Master.

Stariprijatelji.hr još uvijek nema onoliko mnogo korisnika koliko bi mogli poželjeti za malo jači fiks nostalgije, ali ako prijateljima i poznanicima proslijedite informaciju o postojanju te, slabo oglašavane stranice (ja sam reklamu vidio u jutarnjoj gužvi na automobilu), možda će uskoro prerasti u pravog potrošača uredskih radnih sati.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika