16.03.2006. / 10:44

Autor: Ivan Duvnjak

PRETUČEN TRENER HAJDUKA

Dinamo pozvao na obračun s huliganima

Iz Nogometnog Kluba Dinamo član uprave za odnose s javnošću Siniša Jagodić je u razgovoru za Nacional osudio brutalni napad na trenera Hajduka Luku Bonačića. "Zgranuti smo i šokirani napadom na Luku Bonačića. Smatramo da je krajnje vrijeme da se stane na kraj huliganizmu u Hrvatskoj. Ulica ne može riješavati probleme hrvatskog nogometa, ako ih uopće ima. Očekujemo reakcije mjerodavnih, dakle Hrvatskog nogometnog saveza i Udruge prvoligaša." Podsjetimo, Bonačića su u srijedu u ulazu svoje zgrade brutalno pretukli dvojica zamaskiranih mladića. Bonačić je zadobio ozljede glave, desne podlaktice i leđa i istu večer je prevezen u bolnicu gdje će biti zadržan još par dana na promatranju.
Nakon napada na Bonačića, trener Rijeke, kluba koji bi u slijedećem kolu trebala igrati s Hajdukom, Dragan Skočić, izjavio je da bi prvenstvo treba biti prekinuto, a Jagodić je za Nacional rekao da će Dinamo postupiti onako kako odluče nadležni.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika