20.04.2006. / 09:28

Autor: Antun Bertić

HRVATSKA

Ronko: Ne želim plaćati dugove HDZ-a

SDP-ovac Zdravko Ronko zaključio je da on nije izabran za stečajnog upravitelja i da neće pristati niti na reprogramiranje dugova koje su mu predložile neke poslovne banke već inzistira da dugove podmiri Sanader.

SDP-ov potencijalni kandidat za župana u Požeško-slavonskoj županiji Zdravko Ronko izjavio je kako ne planira preuzeti dug od dosadašnjeg župana, HDZ-ovca Ante Bagarića. Prema Ronku, Bagarić se zadužio za oko 190 milijuna kuna čime je blokirao rad bolnice u Pakracu, telefoni i struja u zgradi županije u Požegi biti će isključeni, najavljuje Ronko i zahtjeva od predsjednika Vlade Sanadera da podmiri dugovanja "koja su ostavili njegovi zločesti dečki iz HDZ-a". SDP-ovac Ronko zaključio je da on nije izabran za stečajnog upravitelja i da neće pristati niti na reprogramiranje dugova koje su mu predložile neke poslovne banke već inzistira da dugove podmiri Sanader. Glasnogovornik Vlade Ratko Maček izjavio je da je "Ronko tražio i dobio mandat od građana i to nudeći saniranje financijskog stanja Županije", te zaključio da je premijer spreman primiti Ronka ako postane župan, ali da neće podmiriti račune Županije.

Vezane vijesti

Nađena mrtva 75-godišnjakinja, sumnja se na ubojstvo

Nađena mrtva 75-godišnjakinja, sumnja se na ubojstvo

Tijelo 75-godišnje žene nađeno je jutros oko 7,30 sati u obiteljskoj kući u hodniku iza ulaznih vrata, u naselju Poloje na kućnom broju 45 kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika