28.04.2006. / 10:20

Autor: Ana Kirin

Michelle Rodriguez manična zbog stereoida

Kad je u prosincu uhićena za vožnju pod utjecajem alkohola, vrištala je i vikala na policajce, izazivajući ih čak »da joj upere pištolj u glavu i pucaju»

Dok su je privodili. policajce je izazivala da joj pucaju u glavuDok su je privodili. policajce je izazivala da joj pucaju u glavuMichelle Rodriguez, glumica serije «Izgubljeni» za svoju vožnju u pijanom stanju i učestalo loše ponašanje okrivila je upotrebu steroida. Glumica je osuđena na pet dana zatvora na Havajima, nakon što je priznala da je vozila pijana. No na sudu je naglasila da je injekcije steroida koje dobiva dvaput mjesečno kao kuru protiv alergija čine «maničnom». Alergije su joj se pojavile prošle godine po dolasku na Havaje gdje snima svoju hit TV seriju. Kad je u prosincu uhićena za vožnju pod utjecajem alkohola, vrištala je i vikala na policajce, izazivajući ih čak »da joj upere pištolj u glavu i pucaju». Policajci su je morali unijeti u policijsku postaju, jer je u garaži postaje sjela i nije htjela ustati. «Nisam bila dobro u glavi. Moji verbalni napadi nisu bili upućeni njima, već meni samoj» rekla je Michelle na sudu. O svom uhićenju rekla je da je zahvalana što je zaustavljenja jer ni sama nije bila svjesna kako se ponaša.

Fotogalerija

  • Nježnija strana glumice
  • Dok su je privodili. policajce je izazivala da joj pucaju u glavu
  • Stereoidi je čine maničnom
  • Zahvalna na uhićenju (klikni i povećaj!)

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika