29.04.2006. / 12:28

Autor: Hrvoje Perinić

HRVATSKA

Međunarodni praznik rada

"Proslava Međunarodnog praznika rada, dana sjećanja na prve velike prosvjede u novijoj povijesti za ostvarivanje većih radničkih prava, ima u Hrvatskoj dugu tradiciju. I ove godine obilježavamo ga svečano, ali i ujedno svjesni brojnih problema i zadaća što ih treba riješiti da bi se poboljšao položaj hrvatskih radnika", istaknuo je u čestitci predsjednik Mesić. Također je i naglasio da se radništvo suočava se s brojnim problemima, prije svega tendencijom uskraćivanja radničkih prava.
Ivo Sanader u čestitci svim građanima je kazao da je Vlada ustrajna u stvaranju europske Hrvatske, zemlje stabilnosti, blagostanja i ekonomskog napretka. "Doveli smo Hrvatsku pred prag EU-a, predstoji nam jačanje hrvatskog gospodarstva i rast standarda svih građana," poručuje Sanader.U povodu Međunarodnog praznika rada i Vladimir Šeks je izjavio da su u jeku pregovori Hrvatske s Europskom unijom i da građani s pravom očekuju da političke i gospodarske reforme rezultiraju poboljšanjem ukupne kvalitete njihova života.

Vezane vijesti

'Broj nezaposlenih više nije taboo'

'Broj nezaposlenih više nije taboo'

Ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić u čestitki u povodu Međunarodnog praznika rada - 1. svibnja ističe da je, 126 godina od čikaških… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika