18.05.2006. / 10:51

Autor: Marko Nišević

Ekskluzivne fotografije: Lindsay napala Paris!

Brandon Davis, koji je došao s PAris u klub Privilege iznenađen razvojem situacijeBrandon Davis, koji je došao s PAris u klub Privilege iznenađen razvojem situacijeBrandon Davis nabacivao je zajedljive komentare o Lindsay Lohan, smijući se zajedno sa Paris Hilton dok su odlazili iz kluba Priviledge. Klevetanje i uvrede pljuštale su kao iz kabla, dok su šokirani fotografi sve promatrali. Podsjetimo, Paris i Lindsay su u svađi nakon što je Lindsay preotela Paris dečka, Stavrosa.
Paris i Lindsay ušle su u žučnu raspravu u petak navečer na otmjenom holivudskom okupljalištu Hyde. Po tvrdnjama svjedoka, Lindsay je prišla do Hiltonice, koja se zabavljala s društvom i «prosiktala» par riječi koje će ostati tajna svima osim sudionicama razgovora, a Nacional vam donosi ekskluzivne fotografije s mjesta događaja. Paris je prvo u nevjerici zastala i pogledala je, a zatim joj odgovorila istom mjerom. Još jedan razlog svađe mogao bi biti i često ponavljanje imena Paris Hilton u intervjuima koje daje Lindsay promovirajući svoj novi film. «Ne želim da se koristi mojim imenom kako bi unaprijedila svoju karijeru!» izjavila je razmažena bogatašica Paris.

Fotogalerija

  • Brandon Davis, koji je došao s PAris u klub Privilege iznenađen razvojem situacije
  • Neumorni Papparaz ne puštaju nervozni par
  • Paris naglašava da je zvijezda
  • Bijeg iz kluba, osupnute pristupom Lindsay Lohan

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika