24.05.2006. / 16:02

 

Michelle Rodriguez mora opet u zatvor

U seriji glumi 'čvrstu' djevojku  a u stvarnosti voli voziti pijana (klikni i povećaj!)U seriji glumi 'čvrstu' djevojku a u stvarnosti voli voziti pijana (klikni i povećaj!) Nakon što je provela 65 sati u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju, što joj je bilo jako "cool" iskustvo, zvijezda serije "Izgubljeni" Michelle Rodriguez vraća se iza rešetaka. Glumica je prvi put završila u zatvoru na Havajima, nakon je priznala da je vozila pijana. Na sudu je naglasila da su za njene postupke krive injekcije steroida koje dobiva dvaput mjesečno kao kuru protiv alergija i čine je "maničnom".

Alergije su joj se pojavile prošle godine po dolasku na Havaje gdje je snimala poznatu TV seriju. Prilikom uhićenja je vrištala i vikala na policajce, tražeći ih da joj "upere pištolj u glavu i pucaju". Policajci su je morali unijeti u policijsku postaju, jer je u garaži postaje sjela i nije htjela ustati. "Nisam bila dobro u glavi. Moji verbalni napadi nisu bili upućeni njima, već meni samoj" rekla je Michelle tada na sudu. Također je izjavila da je sva sreća što ju je policija zaustavila jer "ni sama nije bila svjesna kako se ponaša."

No čini se da se Michelle vraća u zatvor, ovog puta na 60 dana. Događajem na Havajima prekršila je uvjetnu kaznu koju je dobila zbog toga jer šest mjeseci ranije, nakon prometne nesreće, pobjegla s mjesta događaja i vozila s nevažećom vozačkom dozvolom. Njezin lik u seriji je ubijen, a producenti tvrde da to nema nikakve veze s njezinim problemima s zakonom. Michelle je inače poznata po divljem ponašanju te ljubljenju i eksplicitnom hvatanju s djevojkama po disco klubovima. Također je u više navrata naglasila da je muškarci ne zanimaju.

Fotogalerija

  • Opet u zatvor
  • U seriji glumi 'čvrstu' djevojku  a u stvarnosti voli voziti pijana (klikni i povećaj!)
  • Michelle ne zanimaju muškarci
  • Njezin lik u seriji 'Izgubljeni' je ubijen

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika