02.06.2006. / 15:55

Autor: Nacionalova redakcija

ZAGREB

Politička rehabilitacija Željka Bagića

Željko Bagić, bivši šef Ureda predsjednika Stipe Mesića, koji je pod pritiskom međunarodne zajednice, posebice Velike Britanije, a zbog slučaja Gotovina, morao napustiti Pantovčak, imenovan je direktorom “Sinaco”. Tvrtka “Sinaco” je u 100-postotonom vlasništvu Ine i brine o kompletnom siguronosnom, vatro-dojavnom i eko sustavu cijele Ine.

Bagić, inače magistar kaznenopravnih znanosti, na taj je način rehabilitiran od strane državnoga vrha, jer se pokazalo nakon uhićenja generala Gotovine da su sve optužbe protiv njega bile neosnovane.

Općinski sud u Zagrebu je izdao i uvjerenje da se protiv Željka Bagića nikada nije vodila ni istraga ni kazneni postupak, čime su u potpunosti pobijeni napisi pojedinih dnevnih novina.

Ovom Bagićevom rehabilitacijom ispravljena je jedna velika nepravda, zbog koje je nastradao i bio žrtvovan potpuno nedužan čovjek.

Vezane vijesti

Ukinuta zabrana ulaska u zemlje EU-a

Ukinuta zabrana ulaska u zemlje EU-a

Petorici Hrvata kojima je 29. lipnja 2004. zabranjen ulazak u zemlje Europske unije zbog navodnog pomaganja osobama optuženih za ratne zločine, od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika