04.04.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

POZNATI

GLUMAC IZ SERIJE "OBITELJ SOPRANO" UHIĆEN ZBOG DROGE

GLUMAC IZ SERIJE “OBITELJ SOPRANO” UHIĆEN ZBOG DROGE
Richard Maldone, američki glumac, koji igra manju ulogu u popularnoj TV-seriji “The Sopranos”, uhićen je u New Yorku zbog droge. Pao je u zamku koju su mu postavili prerušeni agenti u civilu. On je jednom od njih ponudio besplatno ketamin, sredstvo za umirivanje pasa, koje je u posljednje vrijeme sve popularnije kao droga. Iako za tu drogu Maldone nije primio nikakav novac i takvo besplatno davanje droge nepoznatoj osobi po zakonu New Yorka tretira se kao prodaja, te mu prijeti kazna između sedam i 15 godina zatvora. Njegov odvjetnik tvrdi da Maldone nije ni za što kriv, te da će on pred sudom to lako dokazati.
Richard Maldone u seriji “The Sopranos” igra mafijaškog šefa Alberta Baresea, te se pojavljuje samo u nekim epizodama. On u zadnje vrijeme glumi i u filmovima, pa je nastupio u filmu “Analiziraj ono” sa Robertom de Nirom i Billyjem Crystalom u glavnim ulogama. Maldone je već imao nevolja sa zakonom, pa je devedesetih neko vrijeme proveo u zatvoru zbog nanošenja tjelesne ozljede. Producenti njegove serije nisu se oglasili kako će se odnositi prema njegovim problemima sa policijom.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika