16.06.2006. / 09:55

Autor: Vedrana Baričević

SVJETSKO PRVENSTVO

Ante Zuanić: Ne bih ponovno utrčao na teren

Ante je objasnio kako nije namjeravao niti krenuti prema Prši, već je, kaže, "to bio trans! Trčao sam besciljno sve dok nisam ugledao Dadu Pršu. Odmah sam krenuo zagrliti ga jer je car!"

Splićanin Ante Zuanić koji je u utorak na utakmici Hrvatska-Brazil probio osiguranje na Olimpijskom stadionu i utrčao na teren, rekao je za Večernji list kako nije unaprijed planirao utrčati na teren, već ga je ponijela atmosfera: "Da se ponovo nađem u toj situaciji, vjerojatno to ne bih napravio". Ante je objasnio kako nije namjeravao niti krenuti prema Prši, već je, kaže, to bio trans: "Trčao sam besciljno sve dok nisam ugledao Dadu Pršu. Odmah sam krenuo zagrliti ga jer je car!". Istaknuo je da ga je njemačka policija tretirala vrlo dobro, te da je morao platiti 140 eura, nakon čega je pušten. No pritom je priznao i napad na redara, iako ga nije bilo. "Nikada nisam bio izgrednik niti sam evidentiran u policiji", dodao je Ante. Također je napomenuo i da su se, na vijest o kazni od deset tisuća eura, mještani ponudili da će skupiti novac, a na račun ovog incidenta dobio je i ponudu za posao. Nije htio otkriti o kojem se poslodavcu radi. U MUP-u navode da Ante vjerojatno neće morati platiti visoku kaznu u Njemačkoj, no u Hrvatskom nogometnom savezu navodno razmišljaju o pokretanju postupka protiv njega.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika