20.06.2006. / 15:01

Autor: Ana Kirin

Angelina strahovala na porodu

Angelina  s kćerkicom Shiloh Nouvel Angelina s kćerkicom Shiloh Nouvel Angelina Jolie prvi je put javno progovorila o svom strahu dok je rađala kćerkicu Shiloh Nouvel. Angelina koja već ima dvoje posvojene djece strahovala je da bi na porodu moglo biti komplikacija, iako je njen dečko Brad Pitt cijelo vrijeme bio uz nju. "Kada ste prisutni na rođenju, što ja nisam bila za svoje prvo dvoje djece, odjednom umirete od straha da dijete neće početi disati", rekla je Angelina Jolie u intervjuu za CNN-ov show Anderson Cooper 360. "Bila sam potpuno fokusirana na to. Samo sam ju željela čuti kako plače", ispričala je.
Također je otkrila da ona i Brad već planiraju usvojenje još jednog djeteta. Par trenutno razmišlja iz koje zemlje da posvoji dijete. To će biti njihovo četvrto dijete, uz novorođenče Shiloh Nouvel i dvoje posvojene djece: 4-godišnjeg Maddoxa i 15-mjesečnu Zaharu.




Fotogalerija

  • Angelina  s kćerkicom Shiloh Nouvel
  • Brad sa drugom Angelininom kćerkom Zaharom
  • Angelina i sin Maddox
  • Najseksi holivudska glumica

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika