29.06.2006. / 12:50

Autor: Nacionalova redakcija

MOSTAR

Uhićen "Medulinski" ubojica

U Mostaru je suradnjom hrvatske i bosanskohercegovačke policije u četvrtak uhićen državljanin Bosne i Hercegovine Damir Dojčinović osumnjičen za ubojstvo Poljakinje Monike Urantowke. Zločin se dogodio u utorak, kada je i policija u apartmanskoj zgradi u središtu Medulina pronašla tijelo ubijene Poljakinje. U srijedu je na redovnoj konferenciji načelnik Ureda načelnika istarske Policijske uprave Marko Petković na konferenciji za novinare potvrdio da je riječ o ubojstvu, no pojedinosti će se znati tek nakon obavljana očevida. Prema neslužbenim informacijama Novog lista, Dojčinović je i prije ovog slučaja bio poznat policiji te je, prema prema poslijednjim informacijama iz Mostara, priznao ubojstvo Monike Urantowke.
Policija je također u srijedu potvrdila da je suprug ubijene, poljski državljanin Robert Kazimierz Urantowka od svibnja u pritvoru u Hrvatskoj gdje čeka izručenje zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela vezana uz pranje novca.
Njegovog odvjetnika Predrag Jošanović pak tvrdi da Monikina smrt nije vezana sa pranjem novca već sa prodajom kuće u Medulinu..

Vezane vijesti

Francuski ubojica u dvotjednom smrtonosnom pohodu

Francuski ubojica u dvotjednom smrtonosnom pohodu

Nepoznati muškarac svoj je smrtonosni pohod započeo 6. ožujka krađom skutera i zasad ga završio smaknućem četiriju osoba u ponedjeljak pred židovskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika