05.07.2006. / 18:26

Autor: Ana Kirin

DUBROVNIK

Ispred hotela Neptun gorjeli automobili

Požar je oko 3 u noći buknuo ispod automobila beogradskih registracijskih oznaka u vlasništvu direktora granične policije Srbije, koji je sa srbijanskim izaslanstvom sudjelovao na OESS-ovu skupu u hotelu Neptun

Na parkiralištu dubrovačkog hotela Neptun u kojem su odsjeli gosti OESS-eova kongresa, u noći s utorka na srijedu izgorio je jedan automobil, a dva susjedna su nagorjela, saznajemo iz PU Dubrovačke. Požar je oko 3 u noći buknuo ispod automobila beogradskih registracijskih oznaka u vlasništvu direktora granične policije Srbije, koji je sa srbijanskim izaslanstvom sudjelovao na OESS-ovu skupu. Djelomično su izgorjela još dva vozila, od kojih su se jednim koristili pripadnici albanske misije OESS-a. Drugi nagorjeli automobil prema neslužbenim informacijama pripada jednoj zagrebačkoj obitelji koja je u Dubrovnik došla na višednevni odmor.

Dubrovačka policija obavila je očevid i nije pronašla tragove koji bi upućivali na podmetanje požara, pa pretpostavljaju da se radilo o samozapaljenju vozila. U četvrtak se očekuje dolazak policijskih vještaka iz Zagreba koji bi to trebali potvrditi odnosno demantirati.

Skup koji je organizirao OESS održavao se pod policijskom zaštitom, a policija je hotel napustila oko 2 sata ujutro, s tim da je hotelsko parkiralište periodčki nadzirano.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika