10.04.2003. / 00:00

Autor: Aleksandar Stajčić

KRIMINAL

LEGIJA SKRIVEN U BiH?

?
Milorad Luković Legija, kriminalac osumnjičen za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, kao i mnogi drugi pripadnici srpskog podzemlja skrivaju se na području Republike Srpske, izjavio je za “Oslobođenje” glasnogovornik Visokog predstavnika za BiH Julian Braithwaite.
Vijest da Legija posjeduje putovnicu BiH, izdanu na lažno ime predočena je na summitu zemalja jugoistočne Europe u Beogradu Visokom predstavniku za BiH-a Paddy Ashdownu, kao i ministru vanjskih poslova BiH-a Mladenu Ivaniću.
Ministar unutarnjih poslova RS Zoran Đerić demantirao je tvrdnje da se na njegovom teritoriju nalaze bilo kakvi kriminalci iz Srbije te pozvao ministra ministra policije Srbije Dušana Mihajlovića na razgovor radi zajedničkog informiranja.
“Putovnica izdana na Lukovićevo ime ne postoji, a posjeduje li na lažno ime neku teško je utvrditi”, izjavio je glasnogovornik MUP-a RS Zoran Glušac. Dužnosnici Državne granične službe BiH također su izjavili da Legija nije prešao u BiH jer bi na granici sigurno bio uhićen.

Vezane vijesti

Dodik ne želi Jovanovića u novoj vladi Srbije

Dodik ne želi Jovanovića u novoj vladi Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu je izjavio kako je protiv toga da Liberalno-demokratska partija (LDP) Čedomira Jovanovića uđe u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika