10.07.2006. / 18:50

Autor: Ana Kirin

Britanske reprezentativce nije briga za nogomet

Rio Ferdinand za vrijeme svog plesa na stoluRio Ferdinand za vrijeme svog plesa na stoluEngleski su reprezentativci u nedjelju, za vrijeme finala Svjetskog prvenstva, tulumarili s djevojkama i opijali se šampanjcem. Posrnule britanske nacionalne zvijezde zabavljale su se dok su navijači Engleske gledali kako Talijani pobjeđuju Francuze boljim izvoiđenjem kaznenih udaraca. Branič Rio Ferdinand nije gledao utakmicu nego je plesao na stolu, a novinarki britanskog The Sun-a je rekao: "Svjetsko prvenstvo? Ma kakvo Svjetsko prvenstvo?" Očito pod utjecajem alkohola, Ferdinand je vikao: "Je…. dobro se zabavljamo! Koga briga za nogomet!"
Više od 80 milijuna funti vrijedni nogometni talenti, uključujući Ferdinanda, Michaela Carricka i Jermainea Jenasa slavili su na momačkoj večeri svog suigrača Ashleya Colea za koju je on potrošio 100 tisuća funti. Na zabavi u španjolskoj Marabelli za samo dva sata popilo se šampanjca u vrijednosti 5 tisuća funti. U noćnom klubu Pangea 12-orica nogometaša i ostali uzvanici naručili su 300 boca šampanjca. Slavili su posljednje dane, odnosno noći, Coleove slobode, prije njegovog vjenčanja s 23-godišnjom Cheryl Tweedy koja je u FHM-ovom izboru za najseksi ženu osvojila drugo mjesto.

Fotogalerija

  • Rio Ferdinand za vrijeme svog plesa na stolu
  • Usprkos neuspjehu britanske reprezentacije na SP-u, slavio je i Jermaine Jenas
  • Bila je to momačka večer Ashleya Colea koji se sljedeće subote ženi s Cheryl Tweedy
  • Coleova zaručnica Cheryl u FHM-ovom izboru za najseksi ženu osvojila drugo mjesto (Klikni i povećaj!)

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika