13.07.2006. / 18:26

Autor: Ana Kirin

Cameron Diaz je nedavno viđena sa zaručničkim prstenomCameron Diaz je nedavno viđena sa zaručničkim prstenomGlumica Cameron Diaz potaknula je nagađanja da će se uskoro udati za svog dugogodišnjeg dečka Justina Timberlakea, nakon što je viđena sa zaručničkim prstenom na prstenjaku. Par, koji je u vezi već tri godine, snimljen je u utorak navečer na izlazu iz otmjenog londonskog restorana Nobu Berkeley. Cameron Diaz nije se trudila sakriti blještavi prsten koji je nosila na ruci. Ona i Justin kasnije su viđeni u seksi plesu u klubu Boujis, slavnima omiljenom mjestu za izlaske.

Prošlog je mjeseca novinarka Janet Charlton na svom Web siteu objavila da je 24-godišnji Justin ostavio svoju 33-godišnju djevojku, kako bi si mogao dati oduška na svojoj skoroj svjetskoj turneji. No par je vrlo brzo opovrgnuo takve navode odlaskom na romantično putovanje u Pariz početkom mjeseca.

Fotogalerija

  • Cameron Diaz je nedavno viđena sa zaručničkim prstenom
  • Cameron i Justin uživaju u plesu
  • Obiteljska idila: Cameron se u Parizu početkom mjeseca ludo zabavljala s Justinovom mamom
  • Seksi glumica izabrala je 9 godina mlađeg dečka (Klikni i povećaj!)

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika