13.07.2006. / 18:38

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Otac i maloljetna kćer preprodavali heroin

Policija je 52-godišnjaka uhitila s pet grama heroina dok je oko ponoći izlazio iz svog BMW-a, a sat vremena kasnije pri izlasku iz podstanarskog stana zaustavljena je i njegova 17-godišnja kćer koja je iz donjeg rublja izvadila 470 grama heroina i predala ga policajcima

Zbog preprodaje droge zagrebačka je policija u noći sa srijede na četvrtak uhitila 52-godišnjeg Zagrepčanina i njegovu maloljetnu 17-godišnju kćer u čijem je donjem rublju prilikom uhićenja pronađeno gotovo pola kilograma heroina.
Policija je 52-godišnjaka uhitila s pet grama heroina dok je oko ponoći izlazio iz svog BMW-a. Sat vremena kasnije pri izlasku iz podstanarskog stana zaustavljena je i njegova 17-godišnja kćer koja je, kako kažu u policiji, iz donjeg rublja izvadila 470 grama heroina i predala ga policajcima. U stanu u kojemu su, kako se sumnja, otac i kćer veće količine heroina prepakiravali i prodavali, pronađeno je još 80-ak grama heroina te 750 eura, najvjerojatnije "zarađenih" preprodajom.
Osumnjičeni su privedeni u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a u policiji kažu da im je 52-godišnjak od ranije poznat po "sličnim kaznenim djelima".

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika