17.07.2006. / 16:12

Autor: Martina Zeković

Shakira zapalila hrvatsku publiku

Nakon sat i pol koncerta i jednog bisa tijekom kojeg je Shakira otpjevala i svoj posljednji, nezaobilazni hit «Hips don t lie», dobra zabava prerano je završila

Shakira je u subotu održala koncert na velikogoričkom stadionuShakira je u subotu održala koncert na velikogoričkom stadionuJedan od najprepoznatljivijih glasova latinske amerike, kolumbijska pjevačica Shakira, u subotu jue gostovala u Hrvatskoj no atmosfera ispred Velikogoričkog stadiona, na kojem se održavao koncert, nije odavala da se radi o velikom spektaklu. S obzirom na cijene ulaznica kao i činjenicu da se za koncert saznalo tek prije mjesec dana, stadion koji može primiti 25 000 ljudi, ostao je nepopunjen.

Koncert je otvorio Tony Cetinski sa svojim bendom Živa legenda, te vrlo energično zagrijavao atmosferu, uz riječi «nemojte nas osramotiti pred mladom damom». Izlaskom Shakire na pozornicu, publika je nahrupila u prve redove, vadeći foto aparate, čije je unošenje na stadion bilo zabranjeno. Osim dva velika ekrana sa svake strane pozornice, pozadina nije bila posebno vizualno opremljena, ali pjevačica je taj nedostatak nadoknadila svojim glasom, trčanjem po pozornici i toliko spominjanim, trbušnim plesovima. Pjesme poput «Don t bother», «Inevitable», «Wherever, whenever» i brojnih drugih hitova, popraćene su snažnim pljeskom i povicima. One otpjevane na španjolskom, iako ih većina slušatelja nije razumjela, izazvale su odličnu reakciju publike.

Tijekom večeri Shakira je prošetala u nekoliko kostima, uključujući vrlo jednostavne majica i vojničke hlače u kojima je izgledala jednako privlačno kao i u kostimima trbušnih plesačica. Posebno zanimanje izazvala je ležerno ušetavši među publiku.

Nakon sat i pol koncerta i jednog bisa tijekom kojeg je Shakira otpjevala i svoj posljednji, nezaobilazni hit «Hips don t lie», dobra zabava prerano je završila. Shakira je nakon Zagreba, otišla u Timisoaru u Rumunjskoj gdje se u ponedjeljak nastavila njezina svjetska turneja.

Mlada kolumbijka rođena je 2. veljače 1977. u Barranquilli. Dobitnica tri Grammyja, Libanonskog je porijekla, što objašnjava njezine plesne pokrete bazirane na trbušnom plesu, koje je učila kako bi svladala sramežljivost. Shakira je inače u šestogodišnjoj vezi sa Antoniom de la Ruom, sinom bivšeg argentinskog predsjednika, te se uskoro očekuje i njihovo vjenčanje.

Fotogalerija

  • Shakira je u subotu održala koncert na velikogoričkom stadionu
  • Svojim glasom i energijom pjevačica je zapalila publiku
  • Koncert je otvorio Tony Cetinski sa svojim bendom Živa legenda
  • Na koncertu je bila i Renata Sopek

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika