24.07.2006. / 09:25

Autor: Martina Zeković

Dado Pršo odlazi iz reprezentacije

"Nitko me više ne može nagovoriti na povratak, pa ni novi izbornik", izjavio je Pršo

Dado Pršo tri je godine proglašavan našim najboljim igračemDado Pršo tri je godine proglašavan našim najboljim igračem Dado Pršo napustio je hrvatsku reprezentaciju. U nedjelju se u zračnoj luci u Glasgowu našao s predsjednikom hrvatskog nogometnog saveza Vlatkom Markovićem, kojem je definitivno potvrdio svoj odlazak. Najveći razlog takve odluke je ozljeda koljena, ali i broj utakmica koje još mora odigrati za Glasgow Rangerse.

"Odluka nije bila laka, jer emocije se nisu ugasile, još su uvijek žive. Najljepši trenuci moje karijere i važni trenuci života vezani su uz reprezentaciju Hrvatske. Imao sam fenomenalan odnos s najboljim navijačima na svijetu, a najljepši trenutak karijere nisu bila četiri pogotka Deportivu, već pogodak Sloveniji koji nas je odveo u Portugal." - rekao je Dado u telefonskom razgovoru novinaru Sportskih novosti.

Dado Pršo debitirao je za hrvatsku reprezentaciju 29. ožujka 2003. protiv Belgije. " Protekle tri reprezentativne godine bile su mi najljepše u karijeri. Pogodak Sloveniji u Ljubljani, kojim smo se plasirali u Portugal najdraži mi je u životu. Isto tako, neuspjeh u Njemačkoj najveće mi je razočaranje", izjavio je Pršo i dodao "Nitko me više ne može nagovoriti na povratak, pa ni novi izbornik".

Fotogalerija

  • Dado Pršo tri je godine proglašavan našim najboljim igračem
  • Za hrvatsku reprezentaciju Dado Pršo debitirao je 2003. protiv Belgije
  • Dadi Prši ostala je još jedna godina igranja za Glasgow Rangers
  • Najdraži nogometni trenutak Dade Prše bio mu je njegov gol protiv Slovenije za odlazak u Portugal

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika