Objavljeno u Nacionalu br. 558, 2006-07-24

Autor: Nacionalova redakcija

TREND

Tjestenina s tradicijom

Tjestenina Garofalo, koja se od kraja 18. stoljeća proizvodi u malom talijanskom gradiću Gragnanu, odnedavno se može nabaviti i u Hrvatskoj. Izrađuje se od brašna pšenice uzgojene u iznimno povoljnom prirodnom okruženju, između mora i planina, integrirajući tradiciju, iskustvo i modernu tehnologiju. Tjestenina Garofalo radi se od brašna i prirodne izvorske vode te suši na laganom povjetarcu pa se svojim okusom razlikuje od industrijski rađenih tjestenina. Izrađuje se u više oblika, tako da možete odabrati baš onu koja najviše odgovara uz jelo koje pripremate. Cijena: 500 g od 6 do 13,50 kn Adresa: Mercator Zagreb, Pula i Split

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika