25.07.2006. / 17:39

Autor: Nacionalova redakcija

Svojim je hitovima i šalama Robbie Williams zabavljao 55 tisuća euforičnih obožavatelja na budimpeštanskom stadionu Pukas Ferenc (Klikni i povećaj!)Svojim je hitovima i šalama Robbie Williams zabavljao 55 tisuća euforičnih obožavatelja na budimpeštanskom stadionu Pukas Ferenc (Klikni i povećaj!)Praćen spektakularnim vatrometom te erupcijama dima i vatre, uz taktove hita "Radio", prošle je srijede petnaesti put ovoga ljeta Robbie Williams izašao na pozornicu. Čini se da je dolazak najveće pop zvijezde današnjice izazvao niz događaja u Budimpeši. Između ostalog, prema pisanju mađarskih novina, odmah po izlasku iz zračne luke, Robbieja su počeli pratiti paparazzi kojima je njegov automobil pokušavao umaći, te se jurnjava ulicama na trenutke činila pogubnom i nalikovala onoj u kojoj je život izgubila princeza Diana.

No ništa od cijele drame nije se moglo ni naslutiti na Robbiejevu licu kada je izašao pred 55 tisuća euforičnih obožavatelja na stadionu Pukas Ferenc. Tijekom dvosatnog koncerta, osim svojim najvećim hitovima Robbie je publiku zabavljao šalama na vlastiti ali i na račun ljepotica u publici te ih pozivao k sebi u hotel Four Seasons. Navodno je u četiri dana turneje spavao s pet žena te je zbog toga morao primiti injekciju uoči koncerta u Hamburgu. U Budimpešti je također izjavio da je bolestan i pod injekcijama, a neki misle da mu se uloga bolesnika sviđa i stoga što odlično pristaje uz ime albuma "Intensive Care". No, nastavi li ovakvim zavodničkim tempom, intenzivna njega će mu stvarno i trebati jer će samo tijekom ljetnog dijela turneje Close Encounters obići ukupno 14 zemalja i održati 44 koncerta.

Još detalja o koncertu Robbieja Williamsa u Budimpešti i događajima koji su mu prethodili možete pročitati u novom broju časopisa Extra.

Fotogalerija

  • Svojim je hitovima i šalama Robbie Williams zabavljao 55 tisuća euforičnih obožavatelja na budimpeštanskom stadionu Pukas Ferenc (Klikni i povećaj!)

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika