27.07.2006. / 11:12

Autor: Martina Zeković

Hrvati protiv dekoltea, Britanci protiv trbuha

Lokalne vlasti Bromleya u južnom Londonu, predložile su zabranu muškarcima da hodaju otkrivenih trbuha i prsa

Hrvatice se boje ovakvih kolegica na radnim mjestimaHrvatice se boje ovakvih kolegica na radnim mjestima Županijski djelatnici u Dubrovniku dobit će pravilnik o ponašanu s posebnim uputama o odijevanju. Županica dubrovačko-neretvanska Mira Buconić, nije baš sklona obavljati posao okružena dekolteima, tangicama, naramenicama i prozirnom odjećom. Neke županijske djelatnice smatraju da je veličina poprsja odlučujuća, dok one slabije obdarene kažu da "nema ničeg nedoličnog za vrućinu spas potražiti u majici s bretelicama". Naputak bi se zapravo trebao odnositi na one obdarene četvorkom i peticom, kažu slabije obdarene pripadnice ženskog spola. Kolegice zamamnih oblina u istom županijskom uredu, pak uzvraćaju da je "neukusno vidjeti ravno poprsje".

Da se ovakva pravila ne bi nametala samo ženama, potrudili su se Britanci. Ovogodišnje vrućine donijele su i novi modni trend- otkriveni veliki muški trbusi. Lokalne vlasti Bromleya u južnom Londonu, predložile su zabranu muškarcima da hodaju otkrivenih trbuha i prsa. Razlog je taj što su skidanju majica u javnosti skloni baš oni muškarci s najgorim primjercima velikih trbuha. "Želimo uspostaviti glavno shopping područje, a nema ništa depresivnije za svakoga tko krene u kupovinu kada vidi muškarca u svojim 30-ima i 40-ima koji, izgleda, misle da ljudi žele vidjeti njihov torzo", izjavio je jedan lokalni političar Bromlya.

Fotogalerija

  • One slabije obdarene kažu da 'nema ničeg nedoličnog za vrućinu spas potražiti u majici s bretelicama
  • Hrvatice se boje ovakvih kolegica na radnim mjestima
  • Ljepotan kakvog se želi vidjeti na ulici ( klikni i povećaj!)
  • Britanci se boje ovakvih scena u javnosti

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika