02.08.2006. / 10:17

Autor: Ana Kirin

Mel Gibson traži pomoć židovskih vođa

Glumac i redatelj Mel Gibson priznao je da je davao antisemitske komentare prilikom uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju, ali je rekao da oni ne odražavaju njegove prave osjećaje. "Nema isprike, niti bi se trebalo tolerirati bilo koga tko misli ili izražava bilo kakve antisemitske stavove", kazao je u Gibson u svojoj izjavi. "Molim vas znajte da ja u srcu nisam antisemit. Mržnja bilo koje vrste protivi se mojoj vjeri." Pedesetogodišnji glumac ispriku je uputio "svima u židovskoj zajednici". Također je izrazio želju da se susretne sa židovskim vođama kako bi s njima "razgovarao licem u lice i pronašao prikladan put za iscjeljenje". Podsjetimo, Mel Gibson je zaustavljen zbog prebrze vožnje u petak rano ujutro u Malibuu a potom je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Prilikom uhićenja izvrijeđao je policajca i govorio protiv Židova. "Sada sam u procesu razumijevanja odakle su došle te zlobne riječi tijekom mog pijenstva", rekao je. Priznao je da je uvrijedio židovsku zajednicu i zamolio ih da mu pomogno na njegovom "putu oporavka".

Podsjetimo, izvješća o antisemitskim izjavama potaknule su val kritika, i mini-serija o Holokaustu koju Gibson producira u suradnji s televizijom ABC je otkazana. Utjecajni hollywoodski agent Ari Emanuel čak je pozvao filmsku zajednicu da bojkotira Gibsonove buduće projekte.



Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika