21.08.2006. / 12:50

Autor: Martina Zeković

Di Caprio i Rafaeli na tajnom sastanku

Di Caprija je nakon dugogodišnje veze ostavila slavna brazilska manekenka Gisele Bundchen, ali Leo nije dugo tugovao jer je već osam mjeseci ludo zaljubljen u Bar.

Bar Rafaeli od prosinca prošle godine nalazi se u vezi s Leom di CaprijemBar Rafaeli od prosinca prošle godine nalazi se u vezi s Leom di Caprijem Leonarda di Caprija paparazzi su fotografirali na tajnom sastanku sa 20-godišnjim izraelskim foto modelom Bar Rafaeli. Iako su mediji već odavno pisali o njihovoj vezi, Leonardo i Bar i dalje se skrivaju od javnosti. Ipak ovih je dana njihov tajni sastanak na parkiralištu objavljen u medijima. Leonardo je svoje lice prekrio majicom kako ga se ne bi preoznalo, ali je time samo privukao pažnju dok je Bar, vrlo neupadljivo obučena, ušla u njegov auto.

Di Capria je nakon dugogodišnje veze ostavila slavna brazilska manekenka Gisele Bundchen, ali Leo nije dugo tugovao jer je već osam mjeseci ludo zaljubljen u Bar. Ona je zahvaljujući ovoj vezi često na meti paparazza što svakako pridonosi njezinoj popularnosti. Nakon što se pojavila u čuvenom izdanju "Sports Illustrateda" s kupaćim kostimima, prošle je godine njezina pojava krasila plakate sexy kolekcije tvrtke "Tally Weijl" uz slogan "potpuno seksi".

Fotogalerija

  • Bar Rafaeli izgubila je ugovor sa Victoria's Secret zbog Leove bivše djevojke Gisele Bundchen
  • Bar Rafaeli od prosinca prošle godine nalazi se u vezi s Leom di Caprijem
  • Leonardo skriva lice majicom kao da pokušava zatajiti svoju vezu
  • Rafaeli na mjestu tajnog sastanka s Leom

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika