05.09.2006. / 12:35

Autor: Nacionalova redakcija

Christina Aguilera: "Još sam zločesta"

Mediji kažu da sam se promijenila jer sam zaljubljena i da me je muž promijenio, no nije se tako puno promijenilo. Moj muž mi je uvijek podrška, no ja sad samo malo drukčije izgledam, iako sam uvijek pomalo zločesta

1998. snimila je pjesmu za crtić Mulan te zbog te nakon toga sklapa ugovor sa RCA izdavačkom kućomNjezin prvi album iz 1999. vrlo je brzo došao na prvo mjesto ljestvica1998. snimila je pjesmu za crtić Mulan te zbog te nakon toga sklapa ugovor sa RCA izdavačkom kućomNjezin prvi album iz 1999. vrlo je brzo došao na prvo mjesto ljestvica U povodu izdavanja njenog novog albuma, Christina Aguilera dala je ekskluzivni intervju Extrinoj suradnici Katherine Tulich, u kojem govori o bračnom životu i svom novom imidžu.
EXTRA: Jeste li prelaskom na novi, sofisticirani imidž završili s Dirrty Christinom?
- Ja to uopće ne gledam na taj način. Stvari radim spontano, kad osjetim inspiraciju, i onda se tome u potpunosti prepustim. No to ne znači da ja pokušavam biti više sofisticirana, nego samo da svoj look prilagođavam glazbi koju u tom trenutku stvaram. Mediji kažu da sam se promijenila jer sam zaljubljena i da me je muž promijenio, no nije se tako puno promijenilo. Moj muž mi je uvijek podrška, no ja sad samo malo drukčije izgledam, iako sam uvijek pomalo zločesta. Mislim da čovjek uvijek treba biti pomalo zločest.
EXTRA: Vidjela sam fotografije sa svog vjenčanja. To je sigurno bilo bajkovito vjenčanje. Je li bilo baš onako kako ste zamislili?
- Nisam bila tip djevojke koja je sanjarila o svom vjenčanju, ili se žurila što prije stati pred oltar. Da ste me prije nekoliko godina pitali mislim li da ću se udati kad izdam svoj sljedeći album, rekla bih vam ne. No ako osjećate da ste pronašli pravu osobu, onda to treba napraviti. Bilo je to prekrasno vjenčanje. Veoma smo blisko surađivali s organizatorom vjenčanja. Bilo je to teško prilagoditi mojim obvezama sa snimanjem albuma, jer su mi i jedno i drugo bile veoma važne stvari, no na kraju smo uspjeli. Osjećam se snažnijom jer sam uspjela napraviti i jedno i drugo.
EXTRA: Razmišljate li o tome koliko dugo će vaša karijera trajati? Je li vam to važno?
- Naravno. Spontana sam do neke mjere, no definitivno imam isplaniran ostatak svoje karijere. Sad imam posla, tako da neću odmah imati djecu. To je ogromna odgovornost i doći će do toga, jer jedva čekam imati djecu. No trenutno sam koncentrirana na budućnost svoje karijere i promociju ovog novog albuma.

Nastavak ovog intervjua pročitajte u najnovijem broju Extre.

Fotogalerija

  • Njezin novi album temeljen je na 20-im, 30-im i 40-im godinama koje su ju inspirirale
  • 1998. snimila je pjesmu za crtić Mulan te zbog te nakon toga sklapa ugovor sa RCA izdavačkom kućomNjezin prvi album iz 1999. vrlo je brzo došao na prvo mjesto ljestvica
  • Drugi album Stripped izdala je 2002.
  • Njezina seksualnost dio je njenog umjetničkog izražavanja
  • Christina bi se željela baviti i filmom
  • 2001. godine dobila je Grammyja za najbolju debitanticu
  • Za svoga muža napisala je pjesmu 'Save me from myself'
  • Kao mala sudjelovala je u emisiji 'The New Mickey Mouse Club'
  • Muž joj je velika podrška i najbolji prijatelj
  • Christina s bratom Michaelom

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika