21.04.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

U STRAHU ZA ŽIVOT
Kelsey Grammer, popularni američki televizijski glumac, koji se proslavio u TV-seriji “Frasier”, pokrenuo je preko svojih odvjetnika akciju, kako zatvorske vlasti ne bi na slobodu pustile Arthura Nilesa, ubojicu njegovog oca, koji je indirektno počeo prijetiti i njemu i njegovoj obitelji. Niles je Grammerovog oca, novinskog izdavača Allena Grammera, ubio 1963. godine na Djevičanskim otocima kada mu je otac imao 38 godina, a Kelseyu Grammeru bilo je 13 godina. Niles je osuđen na doživotni zatvor, ali je kasnije u zatvoru ustanovljeno da je mentalno poremećen, pa je prebačen u bolničku ludnicu. Tamo su ga liječili, te prije devet godina proglasili zdravim i pustili na slobodu, što Kelsey Grammer uopće nije znao. No, nedavno se Nilesu, koji je živio u okolici Washingtona, stanje pogoršalo, počeo je fizički napadati nevjenčanu ženu i sina, kojeg je u međuvremenu dobio, pa mu je zabranjeno da je viđa. On je tada zaprijetio sucu, koji je donio takovu odluku, da će ga ubiti, pa su ga uhitili i strpali u zatvor.
No, sada bi on ponovno trebao biti oslobođen iz zatvora, a Grammer je zabrinut, jer je ustanovio da je Niles američkim tabloidima o njemu pisao neka pisma iz kojih se vidi da prati što on radi. U jednom pismu je čak napisao da “on neće ništa poduzeti protiv Grammera i njegove obitelji, ako Grammer nešto ne poduzme protiv njega”. To je Grammer shvatio kao izravnu prijetnju, pa stoga smatra da vlasti ne bi trebale pustiti Nilesa na slobodu, nego ga držati u zatvorskoj ludnici.

Vezane vijesti

Francuski ubojica u dvotjednom smrtonosnom pohodu

Francuski ubojica u dvotjednom smrtonosnom pohodu

Nepoznati muškarac svoj je smrtonosni pohod započeo 6. ožujka krađom skutera i zasad ga završio smaknućem četiriju osoba u ponedjeljak pred židovskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika