12.09.2006. / 11:38

Autor: Nacionalova redakcija

SREĆKO JURDANA

Priopćenje tjednika Nacional

Nakon obiteljskog incidenta u kojemu je sudjelovao Nacionalov kolumnist Srećko Jurdana, u interesu očuvanja moralnih načela i vrijednosti za koje se u Nacionalu zalažemo, donijeli smo neopozivu odluku o njegovoj suspenziji.

Nakon obiteljskog incidenta u kojemu je sudjelovao Nacionalov kolumnist Srećko Jurdana, u interesu očuvanja moralnih načela i vrijednosti za koje se u Nacionalu zalažemo, donijeli smo neopozivu odluku o njegovoj suspenziji. Dok se ne pokaže jasna slika što se dogodilo u subotu navečer u njegovoj kući i je li bila riječ o zlostavljanju, o čemu nas je sam škrto i neprecizno obavijestio tek u ponedjeljak kasno poslijepodne, Srećko Jurdana neće moći objavljivati svoje kolumne u Nacionalu.

Nacional se od svojih početaka prije deset godina sustavno zalagao protiv svakog nasilja i posebno svih vrsta obiteljskog nasilja, od zlostavljanja djece do zlostavljanja žena i o tome je objavio niz članaka - od svjedočanstava žrtava do otkrivanja zlostavljača te kritika ljudi iz sustava koji nisu bili dovoljno osjetljivi na takve situacije ili su se oglušili u zaštiti žrtava.

Upravo zbog toga i vjerodostojnosti Nacionala, smatramo da je odluka o suspenziji Srećka Jurdane opravdana i u ovome trenutku jedino moguća.


Sina Karli
glavna urednica Nacionala


Ivo Pukanić
predsjednik NCL Media grupe

Vezane vijesti

Josipović s velikom prednošću, Bandić kroz ušicu igle

Josipović s velikom prednošću, Bandić kroz ušicu igle

Ponešto iznenađuje razina prednosti koju je Ivo Josipović pri ulasku u drugi krug ostvario u odnosu na drugoplasiranoga Milana Bandića. Razlika je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika