17.09.2006. / 23:22

Autor: Martina Zeković

SOLUN

Ratni zločinac iz Benkovca uhićen u Grčkoj

Kako navode mediji, benkovački Srbin Ernest Rađen živio je u Grčkoj, a radio je kao pomoćni trener solunskoga košarkaškog kluba "Aris"

Županijski državni odvjetnik u Zadru Ivan Galović potvrdio je Hini da ima informacije da je u grčkom gradu Solunu uhićen 47-godišnji Ernest Rađen, Srbin iz Benkovca koji je osumnjičen za ratni zločin nad hrvatskim civilima u Škabrnji i Nadinu 1991. godine, te je za njim bila raspisana policijska tjeralica. Zadarski županijski državni odvjetnik dodao je kako još nije formalno-pravno obaviješten o uhićenju, ali je dobio (neslužbenu) obavijest o uhićenju. Kako navode mediji, benkovački Srbin Ernest Rađen živio je u Grčkoj, a radio je kao pomoćni trener solunskoga košarkaškog kluba "Aris". Grčka policija ga je, navodno, uhitila u petak u Solunu, na treningu košarkaškog kluba, a na temelju hrvatske policijske tjeralice.

Vezane vijesti

Optužnica protiv antiromskog huškača

Optužnica protiv antiromskog huškača

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv načelnika Škabrnje Luke Škare zbog rasne i druge diskriminacije, tereteći ga da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika