19.09.2006. / 16:16

Autor: Ana Kirin

FRANCUSKA

Dva oca ubila djecu pa sebe

U blizini francuskog grada Grenoblea jedan je otac obitelji pronađen mrtav u utorak ujutro u svojem domu, u blizini tijela svoje troje djece u dobi od 6 do 16 godina, koje je vjerojatno ubio prije nego je počinio samoubojstvo.Tijela je otkrila majka, koja je potom pozvala pomoć. Ona se u ponedjeljak navečer posvađala sa suprugom, 43-godišnjakom, i provela je noć izvan kuće, istaknuo je Jean Villard, gradonačelnik Bouge-Chambaluda, gdje se drama odvijala.

Do ovog trostrukog ubojstva došlo je nakon što je u ponedjeljak objavljena vijest o sličnom tragičnom događaju na sjeveru Francuske, gdje je 37-godišnji muškarac, u postupku razvoda, ubio svoje troje djece nožem i potom se objesio u svojem domu u Tourcoingu. Tijela djece, dva dječaka od devet i šest godina te djevojčice od četiri godine, otkrivena su beživotna s tragovima brojnih udaraca nožem, pored očeva leša, obješena na kvaku na vratima stana, priopćeno je iz sudskih izvora.
Majka, 37-godišnja nastavnica, i otac informatičar bili su u postupku razvoda. Djeca su pronađena na tlu, jedno pored drugog, u središnjoj prostoriji malog stana gdje je njihov otac živio unazad dvije godine.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika