20.09.2006. / 19:05

Autor: Martina Zeković

BiH

Kandidatu za Predsjedništvo BiH prijeti antentat

Trenutno su pod policijskom zaštitom Ajanović i njegova obitelj, a policija je operativnim putem došla do informacija o postojanju "skupina i pojedinaca koje bi mogle djelovati prema Ajanoviću" kao i da su neki od njih "vrlo vješti u rukovanju eksplozivima".

Mirnesu Ajanoviću, kandidatu za mjesto bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine dodijeljena je policijska zaštita jer se smatra da bi mogao biti meta politički motiviranog napada plaćenih ubojica, javljeno je u srijedu iz policijskih izvora. Trenutno su pod policijskom zaštitom Ajanović i njegova obitelj, a policija je operativnim putem došla do informacija o postojanju "skupina i pojedinaca koje bi mogle djelovati prema Ajanoviću" kao i da su neki od njih "vrlo vješti u rukovanju eksplozivima". Odvjetnik Faruk Balijagić, Ajanovićev stranački suradnik izjavio je da postoje informacije o tročlanoj skupini plaćenih ubojica iz Srbije navodno angažiranih da izvrše atentat na tog političara. Ajanović je, inače predsjednik male populističke Bosanske stranke (BOSS) te oštar kritičar političkih neistomišljenika. Prema istraživanjima nema nikakvih izgleda za pobjedu na mjestu bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika