28.09.2006. / 07:51

Autor: Marin Medić

SAD

Škola pod opsadom

Napadač u srednjim godinama i jedna od učenica koju je držao za taoca su poginuli nakon što je policija upala u školu u američkoj državi Colorado. Taj nasilni kraj opsade je došao nakon što je napadač zaprijetio da će ozlijediti dvije učenice koje je držao zarobljene.

Napadač u srednjim godinama i jedna od učenica koju je držao za taoca su poginuli nakon što je policija upala u školu u američkoj državi Colorado. Taj nasilni kraj opsade je došao nakon što je napadač zaprijetio da će ozlijediti dvije učenice koje je držao zarobljene. Lokalni šerif je izjavio da se vjeruje da je prvo ustrijelio taoca, a onda sebe, no ovo se još ne može potvrditi.

Napadač je zarobio šest djevojaka no, no četiri je pustio. Ozlijeđena je učenica prebačena helikopterom do bolnice u Denveru, gdje je i umrla. Njena je kolegica prošla bez ozljeda.

Šerif Fred Wegener je rekao da se policija odlučila na napad nakon što je napadač prekinuo razgovore s njima 30 minuta prije roka koji je sam postavio.

"Odlučeno je da je potrebno taktičko rješenje, jer je to bio jedini način za spasiti učenice. Ušli smo, no napadač je pucao u jednu od učenica, a zatim u sebe. Istraga još traje.“

Motivi napada nisu poznati, kao niti ime napadača.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika