05.10.2006. / 17:37

Autor: Ana Kirin

Ženska tučnjava u noćnom klubu

Dvije zvijezdice policiji su prijavile napade, no svaka je ispričala sasvim drugačiju verzijuDvije zvijezdice policiji su prijavile napade, no svaka je ispričala sasvim drugačiju verzijuParis Hilton tvrdi da ju je u srijedu rano ujutro u hollywoodskom noćnom klubu Hyde u lice udarila bivša američka misica Shana Moakler. Ona joj je navodno prišla oko 1 sat iza ponoći, izvrijeđala ju i udarila, izjavio je agent Paris Hilton, Elliot Mintz. Međutim, Shanna Moakler tvrdi da joj je Parisin dečko Stavros Niarchos zavinuo ruku, prije nego je po njoj polio piće i gurno ju niz stepenice. Obje su žene navodne napade prijavile policiji.

"Nisam sigurna zašto se to dogodilo, ali poznato je da je Shanna Moakler uzrujala zbog glasina da Paris izlazi s Travisom Barkerom. No te glasine nisu točne, oni nisu par", kazao je Parisin agent Mintz. Naime, Paris Hilton je u medijima nedavno povezana s Barkerom, bivšim mužem Shanne Moakler, inače bubnjarom grupe Blink 182. Njih dvoje rastali su se u kolovozu ove godine nakon dvije godine braka.

Fotogalerija

  • Dvije zvijezdice policiji su prijavile napade, no svaka je ispričala sasvim drugačiju verziju
  • Paris Hilton
  • Shanna Moakler
  • Shanna sa svojim bivšim suprugom, Travisom Barkerom

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika