10.10.2006. / 15:48

Autor: Nacionalova redakcija

Janica Kostelić: Drugi cilj

Janica Kostelić najavila je kako se ove skijaške sezone namjerava odmarati, dok njezini prijatelji vjeruju da se više nikad neće vratiti skijanju jer je konačno pronašla svoju pravu ljubav

Janica želi više vremena provesti s dečkom Borisom IvančićemJanica želi više vremena provesti s dečkom Borisom IvančićemJanica Kostelić prošlog je tjedna svijetu obznanila svoju ljubav prema Borisu Ivančiću, godinu dana mlađem apsolventu njemačkog jezika i kroatistike na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Bilo bi ipak sasvim pogrešno Borisa, koji je Janicu Kostelić upoznao u lipnju prošle godine, smatrati krivim za njezinu odluku da napravi jednogodišnju pauzu u profesionalnom skijanju, iako mnogi njezini bliski prijatelji vjeruju kako se Janica više nikada neće vratiti natjecanju.
Kako su rekli njezini prijatelji, Janica u sve ulazi 120 posto, pa je tako ušla i u vezu s Borisom. Premda je on prihvatio posao ronioca u jednom uzgajalištu tuna u Italiji a Janica odlučila ostati u Rijeci kako bi sredila poslove oko salona za uređivanje noktiju, koji uskoro otvara na Korzu, mladi par ipak će se viđati češće nego što su to uspjevali uz sve Janičine treninge i pripreme za natjecanja.
Hrvatska sportašica s najviše pobjeda osvojila je čak četiri olimpijska zlata i dva srebra a ove je godine proglašena najboljom sportašicom na svijetu, najprije u Barceloni, gdje joj je uručen Laureus, a potom i u Parizu, gdje ju je istom titulom nagradila Francuska sportska akademija. Sve to stajalo ju je ponajprije zdravlja. Imala je deset operacija, bezbroj sportskih ozljeda a na svakom startu utrke osjećala je stalnu bol u leđima i koljenu. Na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu bila je već potpuno fizički i psihički iscrpljena.

Nastavak ovog članka pročitajte u najnovijem broju Extre.

Fotogalerija

  • Janica je najavila da će razmisliti o povratku na skijaške staze
  • Janica želi više vremena provesti s dečkom Borisom Ivančićem
  • Na konferenciji za tisak Janica je blistala
  • Riječki apsolvent njemačkog jezika i kroatistike prava je ljubav Janice Kostelić

Vezane vijesti

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Austrijska skijašica Michaela Kirchgasser pobjednica je posljednje slalomske utrke Svjetskog kupa u Schladmingu, dok je Amerikanka Lindsey Vonn… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika