19.10.2006. / 09:52

Autor: Lucija Božić

Scary Spice nosi Murphyjevo dijete

To će biti Murphyjevo osmo dijete i drugo Melanie Brown

Melanie Brown je navodno četiri mjeseca trudnaMelanie Brown je navodno četiri mjeseca trudnaBivša članica grupe Spice Girls Melanie Brown navodno očekuje dijete sa svojim dečkom Eddiem Murphyjem. Pjevačica je navodno trudna četiri mjeseca. To će biti Murphyjevo osmo dijete i drugo Melanie Brown. Prema tvrdnjama zabavnih vijesti na internetu, TMZ.com, Melanie Brown je potvrdila novosti o trudnoći dok je kupovala donje rublje u butiku u zapadnom Hollywoodu u subotu. Ona je tamo redovita mušterija te je priznala kako je jako umorna od trudnoće. Melanie Brown je također rekla kako misli da možda nosi blizance jer oni su česti u Murphyjeovoj obitelji.

U svom pohodu na dućan, Melanie je izabrala donjeg rublja za sebe u vrijednosti od 5,000 dolara i donjeg rublja za Murphyja u vrijednosti od 3,000 dolara. Eddie Murphy se u travnju razveo od svoje supruge Nicole. Ova filmska zvijezda ima petero djece s Nicole, sina s Tamarom Hood i još jednog sina s Paulette McNeely. Melanie Brown ima sedmogodišnjeg sina, Phoenixa Chia, iz svog prethodnog braka s Jimmyem Gulzarom. Glasine oko trudnoće izašle su na vidjelo zajedno sa glasinama da će se par vjenčati slijedećeg mjeseca.

Fotogalerija

  • Melanie Brown je navodno četiri mjeseca trudna
  • Iza sebe već ima jedna brak i sina iz tog braka
  • Melanie je bila članica mega popularne pop grupe Spice Girls
  • Velika komičarska zvijezda Eddie Murphy već ima osmero djece

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika