20.10.2006. / 17:15

Autor: Martina Zeković

Armani kreira vjenčanicu za Katie Holmes

Rod Manley, direktor Armanijevog PR-a, izjavio je da "može potvrditi da su Tom Cruise i Katie Holmes zatražili Giorgia Armanija da dizajnira službenu vjenčanu odjeću za njihovo nadolazeće vjenčanje".

Vjenčanica bi mogla izgledati ovakoVjenčanica bi mogla izgledati ovako Poznati modni dizajner Giorgio Armani dizajnirat će vjenčanicu za Katie Holmes. Iako još nije određen službeni datum vjenčanja, mediji prenose da će se par vjenčati sljedeći mjesec. Rod Manley, direktor Armanijevog PR-a, izjavio je da "može potvrditi da su Tom Cruise i Katie Holmes zatražili Giorgia Armanija da dizajnira službenu vjenčanu odjeću za njihovo nadolazeće vjenčanje". Glasnogovornik je dodao da će Armanijev fotograf fotografirati na vjenčanju uz fotografa kojeg je unajmio Cruise. List Women's Wear Daily tvrdi da je Armani dizajnirao pet različitih odjevnih predmeta koje će Holmes nositi na različita događanja vezana za vjenčanje. Holmes je rekla da traži nešto "savršeno i valovito" za svoju svadbu.

Fotogalerija

  • Vrlo se brzo vratila u formu
  • Vjenčanica bi mogla izgledati ovako
  • Holmes tijekom posljednjeg shoppinga
  • Cruise i Holmes trebali bi se vjenčati idući mjesec

Vezane vijesti

Eminem se rastao po drugi put

Reper Eminem i Kimberly Mathers rastali su se po drugi put nakon što su se nagodili za vrijeme saslušanja na sudu u Michiganu. Eminem i Kimberly su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika