21.10.2006. / 14:50

Autor: Nacionalova redakcija

SAD

Bin Laden u predizbornom spotu Republikanaca

Spot nazvan "Ulog" počinje s likovima Osama Bin Ladena i njegovg zamjenika Aymana uz koje se vrte njihovi citati "Ubij Amerikance" i "Ono što dolazi biti će još veličanstvenije", nakon čega slijede snimke naoružanih terorista, a završava porukom "Ovo je ulog. Glasajte 7. studenog."

Republikanska stranka američkog predsjednika Georga Busha snimila je televizijski oglas u kojemu prikazuje prijeteće izjave vođa al-Qaide dok u pozadini otkucava sat. Ovaj kontroverzni spot bi se trebao početi prikazivati u nedjelju, a cilj mu je pridobiti glasače u izborima za Kongres koji će se održati 7. studenog. Prema svim istraživanjima Republikanci bi trebali doživjeti težak poraz od Demokrata. Spot nazvan "Ulog" počinje s likovima Osama Bin Ladena i njegovg zamjenika Aymana uz koje se vrte njihovi citati "Ubij Amerikance" i "Ono što dolazi biti će još veličanstvenije", nakon čega slijede snimke naoružanih terorista, a završava porukom "Ovo je ulog. Glasajte 7. studenog." Republikanci i predsjednik Bush nakon 11. rujna borbu protiv terorizma učinili su osnovicom svoje političke platforme. Svoj uspjeh kod birača do sada su mogli zahvaliti svojom politikom nacionalne sigurnosti.

Vezane vijesti

Osiromašenje SAD-a

Osiromašenje SAD-a

Siječanjski porast zapošljavanja dobra je vijest, ali ona prikriva veću i više zabrinjavajuću priču - nastavljenu silaznu mobilnost američke srednje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika