23.10.2006. / 10:42

Autor: Ante Pavić

SPLIT

Maloljetnici osumnjičeni za ubojstvo u Dućama

Splitska policija privela je u ponedjeljak dvojicu starijih maloljetnika s područja Omiša zbog sumnje da su počinili teško ubojstvo iz koristoljublja. U kaznenoj prijavi upućenoj županijskom Državnom odvjetništvu za mladež u Splitu stoji da su mladići starosti između 16 i 18 godina ubili 67-godišnjeg Stipu Dajaka, ujaka omiškog gradonačelnika, povratnika iz Njemačke, čije je tijelo pronađeno u petak u Dućama pored Omiša u obiteljskoj kući.
Obdukcija ubijenog pokazala je da je usmrćen višestrukim udarcima u glavu, a prilikom pretrage stanova osumnjičenih stanova pronađeni su pajseri za koje se sumnja da su poslužili kao oružje izvršenja kaznenog djela, zatim rukavice i novac. Počinitelji su iz stana u kojem je ubojstvo izvršeno u noći sa 16. na 17. listopad, otuđili i zlatninu koja nije pronađena. Radio Dalmacija doznaje kako su mladići neformalno priznali ubojstvo koje je počinjeno u noći s ponedjeljka na utorak.



Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika