02.11.2006. / 12:05

Autor: Lucija Božić

Brooke Shields i Katie Holmes postale prijateljice

Tom Cruise je napao Brooke Shields nakon što je ona priznala da su joj antidepresivi pomogli nakon rođenja kćerkice

Brooke Shields je postala bliska prijateljica s Katie HolmesBrooke Shields je postala bliska prijateljica s Katie HolmesUsprkos javnom neslaganju sa Tomom Cruisom u vezi korištenja antidepresiva zbog postanatalne depresije, Brooke Shields je postala bliska prijateljica sa njegovom zaručnicom Katie Holmes. Tom Cruise je napao Brooke Shields nakon što je ona priznala da su joj antidepresivi pomogli nakon rođenja kćerkice. On joj se naknadno ispričao za svoje komentare i optužbi na račun psihijatara koje on kao scijentolog ne priznaje.

Katie Holmes i Brooke Shields rodile su istog dana u istoj bolnici. Brooke Shields rodila je drugu kćer dok je Katie Holmes rodila svoju prvu kćer. Brooke Shields je u zabavnom showu ''Access'' Hoolywood'' izjavila kako su ona i Katie istinske prijateljice. Dvije glumice dijele zajedničke interese, obje vole tv seriju ''Grey's Anatomy'' i čak su zajedno gledale prvu epizodu.

Fotogalerija

  • Brooke Shields je postala bliska prijateljica s Katie Holmes
  • Prije godinu dana je priznala da je bolovala od postnatalne depresije
  • Katie Holmes ima kćerkicu s Tomom Cruisom
  • Katie Holmes prihvatila je scientologiju u koju ju je uveo njen zaručnik Tom Cruise

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika