03.11.2006. / 08:56

Autor: Ana Kirin

PROMETNA NESREĆA

Djevojka stradala na Trešnjevci preminula

Dvadesetpetogodišnja djevojka Ivana Nekić koja je s još sedmero pješaka u utorak poslijepodne nastradala u prometnoj nesreći blizu zagrebačkog Trešnjevačkog placa, preminula je u srijedu navečer u bolnici Sestara milosrdnica. U međuvremenu je bila u stanju duboke kome i liječnici su njezin život održavali uz pomoć aparata.Njezina prijateljica i još troje ljudi teško su, dok je troje pješaka lakše ozlijeđeno.

Zagrebačka policija još uvijek nije rasvijetlila točne okolnosti nesreće koja se dogodila u utorak oko 13,30 sati na križanju Ozaljske i Krapinske ulice, s obzirom da akteri nude sasvim različite verzije događaja. Od velike pomoći u daljnjoj istrazi bit će očevici, a vršit će se i dodatno policijsko vještačenje. Policija u svom službenom izvješću za nesreću krivim smatra Danijela Palića, vozača Golfa. On je skretao ulijevo na mjestu gdje to nije dopušteno, a BMW koji mu je dolazio u susret skrenuo je s ceste i naletio na pješake koji su na semaforu čekali zeleno svjetlo. Obojica vozača prošla su bez ozljeda.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika