03.11.2006. / 14:32

Autor: Stjepan Marković

ODVJETNIČKA TARIFA

Obranu Ane Magaš naplatio pola milijuna kuna

Odvjetnik Ane Magaš, Marinko Marinović naplatio je izlazak na ročište i žalbu po 4000 kuna, a svaki posjet po 250 kuna što ukupno za 20 posjeta iznosi 5000 kuna

Odvjetnik Marinko Marinović naplatio je bez računa troškove obrane 500 tisuća kuna majci Ane Magaš, objavili su mediji. Zadranka Ana Magaš je osuđena na osam godina zatvora zbog ubojstva supruga Lucijana Magaša. Njen sad već bivši odvjetnik Marinović njenoj je majci Dijani Batković prilikom preuzimanja slučaja rekao da će troškovi biti oko 20,000 eura, no kasnije je to naraslo na 499,756 kuna. Marinović je naplatio izlaske na ročišta i žalbu po 4000 kuna, a svaki posjet po 250 kuna što je ukupno za 20 posjeta iznosi 5000 kuna.

Marinović je u petak oštro demantirao novinski napis, te izjavio da je obračun istinit, ali nije ni približno naplaćeno toliko već petinu tog iznosa. Izjavu sa svim dokumentima namjerava u subotu dati u javnost.

Anu Magaš sada nakon otkazivanja punomoći Marinku Marinoviću i njegovoj pomoćnici Tanji Budmir besplatno zastupa odvjetnički tim Ljubiša Drageljević, Ljubica Matijević-Vrsaljko i Jadranka Sloković.

Vezane vijesti

Sin protiv majke

Odvjetnici Ane Magaš traže posebnog pravobranitelja za njezinog maloljetnog sina Lovru i tvrde da je njegova baka zakazala kao skrbnica jer ga je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika