07.11.2006. / 15:38

Autor: Nacionalova redakcija

Iz svijeta mode otjerali su me kokain i nemoral

Bivša misica Andreja Ćupor prekinula je vezu s poduzetnikom Josipom Šelendićem, a za Extru otkriva kako se razočarala svijetom manekenki i šoubiznisa kojem nisu strane droge i drugi poroci

Bivša Miss Hrvatske Andrea Ćupor prekinula je svoju jednogodišnju vezu s poduzetnikom Josipom Šelendićem. Njezini sve češći izlasci u javnost u društvu prijateljica bili su dovoljni da zagrebački kuloari počnu govoriti kako je bivša misica opet sama.
"Nije tu bilo nikakve drame. Josip i ja smo prekinuli jer jednostavno više nije išlo. Razišli smo se vrlo prijateljski, zadnje riječi su nam bile 'dobro, bok, čujemo se'. Oboje smo shvatili da ne postoji razlog zbog kojeg bismo bili i dalje zajedno. Posljednjih nekoliko tjedana sve smo se manje viđali, došlo je do emocionalne zasićenosti i ja definitivno nisam vidjela smisao u nastavku veze. Bilo bi to mučenje za oboje. Ostali smo u dobrim odnosima", kaže 24-godišnja Ozljanka koja je četiri godine starijeg Josipa Šelendića, upoznala prije godinu i pol dana u zagrebačkom baru Hemingway. Andrea dodaje kako se između njih nije ispriječila neka treća osoba pa je time bilo lakše i prekinuti vezu. Josip ju je svojedobno privukao već pri prvom susretu, no njihova se ljubav razvila tek kasnije.
"Nakon tri mjeseca druženja i izlaženja naša je veza postala ozbiljnija. Bio je jako šarmantan i duhovit, time me i osvojio. Naš odnos se prije svega temeljio na prijateljstvu i proveli smo mnogo lijepih zajedničkih trenutaka", priznaje Andrea naglašavajući kako su se razlike iskristalizirale tek prije kraja veze.
"Dolazimo iz obitelji različitog društvenog i imovinskog statusa i neke su stvari među nama nepremostive, kaže Andrea ali i priznaje da se vrlo dobro slagala s Josipovom obitelji, čiji  je otac Željko Šelendić ugledan zagrebački obrtnik. Ugled i bogatstvo stekli su lijevanjem metala, a iz njegove radionice, između ostalog, izašao je i spomenik banu Josipu Jelačiću na zagrebačkom glavnom trgu. Iako je završio ekonomski fakultet, Josip se nije kao većina njegovih vršnjaka zaposlio u bankarskim vodama već radi kod oca u tvrtki i njegova je desna ruka. Josip je već neko vrijeme pri samom vrhu liste najpoželjnijih neženja, a prije veze s Andreom Ćupor hodao je s Mirelom Forić, sadašnjom djevojkom hrvatskog nogometnog reprezentativca Darija Srne.
Ljubavne veze Andree Ćupor oduvijek su intrigirale javnost. Kada je prije šest godina ponijela titulu najljepše Hrvatice, Andrea je bila u mladenačkoj ljubavi s Ivanom Frlanom koja se ubrzo nakon toga raspala. Kao i većina manekenki bila je u vezi s nogometašem i njezino je srce vrlo brzo osvojio tadašnji Dinamov napadač Edi Bosnar. Australac hrvatskog podrijetla ubrzo je potpisao za austrijski Sturm, a preseljenje u Graz bio je dovoljan razlog da i Andrea pođe s njim. No, njezina pomalo tvrdoglava narav i neostvareni ciljevi nikako je nisu mogli pretvoriti u kućanicu koja bi se zadovoljila "radnim mjestom" nogometaševe žene pa je tadašnja 20-godišnjakinja svako malo bila na putu za Zagreb, gdje je tada studirala na višoj ekonomskoj školi. Nakon dvije godine, Bosnar je potpisao ugovor s engleskim Evertonom i bio je to početak kraja njihove veze. Između skupih automobila, prestižnih restorana i naoko bezbrižna života izabrala je povratak u Zagreb, u iznajmljeni stan, i za početak se zaposlila u agenciji nekretnina. Vlastite ambicije natjerale su je da upiše još dvije godine ekonomskog fakulteta, gdje namjerava diplomirati početkom sljedeće godine.

Nastavak intervjua možete pročitati u najnovijem broju Extre!

Vezane vijesti

Eminem se rastao po drugi put

Reper Eminem i Kimberly Mathers rastali su se po drugi put nakon što su se nagodili za vrijeme saslušanja na sudu u Michiganu. Eminem i Kimberly su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika