08.11.2006. / 10:42

Autor: Martina Zeković

Potvrđene glasine o razvodu Britney Spears

Glasnogovornica suda u Los Angelesu Pat Kelly potvrdila je vijest. "Zahtjev je podnesen danas, na temelju nepomirljivih razlika", rekla je Kelly

Britney u utorak na večeri s prijateljima u New YorkuBritney u utorak na večeri s prijateljima u New YorkuBritney Spears podnijela je zahtjev za razvod braka od Kevina Federline, za kojeg se udala prije dvije godine. Glasnogovornica suda u Los Angelesu Pat Kelly potvrdila je vijest. "Zahtjev je podnesen danas, na temelju nepomirljivih razlika", rekla je Kelly. Prema dokumentima koje je Spears predala, ona traži skrbništvo nad oba sina, a Federline bi imao pravo posjeta. Zahtijeva da svaka strana plati vlastite pravne troškove, te da se određena imovina, uključujući "različit nakit i druge osobne stvari", potvrde kao zasebno vlasništvo.
Nekoliko sati nakon što je odjeknula vijest o njezinom razvodu, Spears je izašla na večeru s prijateljima u New Yorku, pokazujući svoje tijelo nakon poroda. Nakon večere skinula je oskudnu haljinicu i otišla na klizanje u Rockefeller Center.
Dan ranije Spears se nenajavljeno pojavila u Late Showu Davida Lettermana u kratkoj crnoj haljinici, s novom frizurom u obliku boba, pokazujući svoje graciozno tijelo. Njezin drugi sin Jayden James Federline, rođen je 12 rujna ove godine.

Isječak njenog pojavljivanja u Showu 6. studenog pogledajte ovdje.

Fotogalerija

  • Britney u utorak na večeri s prijateljima u New Yorku
  • Nakon večere otišli su na klizanje
  • Britney prije David Letterman Showa
  • Pojavila se u Showu Davida Lettermana

Vezane vijesti

Eminem se rastao po drugi put

Reper Eminem i Kimberly Mathers rastali su se po drugi put nakon što su se nagodili za vrijeme saslušanja na sudu u Michiganu. Eminem i Kimberly su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika