08.11.2006. / 10:56

 

SLUČAJ GLAVAŠ

Uhićen suprug svjedokinje u postupku protiv Glavaša

Uhičen Ivica Magdić, muž Gordane Getoš Magdić, Glavaševe ratne tajnice i svjedokinje u slučaju \"selotejp\"

Osječka policija je u utorak, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, privela jednu osobu u tzv. slučaju "selotejp". Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o Ivici Magdiću, suprugu Gordane Getoš Magdić, svjedokinje u postupku protiv Branimira Glavaša. Glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer potvrdila je uhićenje jedne osobe zbog sumnje za kazneno djelo prijetnje, a osoba je zadržana u policiji. Roterbauer nije navela ime uhićenog, koje se pak doznalo iz neslužbenih izvora.

Naime, Ivica Magdić je na nedavnoj konferenciji za novinare u Osijeku izjavio kako "policija njemu i njegovoj supruzi nudi nečasne ponude, pa čak i preseljenje u Australiju, ako supruga svjedoči protiv Glavaša".
Na upit je li točna informacija da je jučer i danas bilo više uhićenja u Osijeku vezano uz tzv. slučaj "Glavaš", glasnogovornica Roterbauer je rekla kako to nije točno. Dodala je da je "jučer jedna osoba pozvana na obavijesni razgovor na koji se odazvala", te da je "nakon razgovora otišla kući".

Vezane vijesti

Drmić se nagodio s USKOK-om

Drmić se nagodio s USKOK-om

Suđenje za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila presuda za ratni zločin Branimiru Glavašu svest će se samo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika