13.11.2006. / 15:25

Autor: Martina Zeković

Chavez otvorio vojnu bazu za Shakirin koncert

Chavez je u televizijskom govoru otkrio da pjevačica nije mogla naći mjesto održavanja koncerta, pa je on, nakon što je dobio pismo od njenih promotora, odlučio otvoriti bazu La Carlota u Caracasu

Od malena se bavila arapskim plesovimaOd malena se bavila arapskim plesovima Venecuelanski predsjednik Hugo Chavez otvorio je vojnu zračnu bazu koja je bila središte propalog državnog udara 2002. godine, kako bi južnoamerička pop zvijezda Shakira tamo održala svoj koncert. Chavez je u televizijskom govoru otkrio da pjevačica nije mogla naći mjesto održavanja koncerta, pa je on, nakon što je dobio pismo od njenih promotora, odlučio otvoriti bazu La Carlota u Caracasu. "Možda ću staviti periku i otići na koncert", našalio se Chavez.
Zračna baza La Carlota bila je rezervirana za vojnu upotrebu od 2002. kada su stotine Venecuelaca okružili bazu nadajući se da će vidjeti bivšeg predsjednika Chaveza kako napušta zemlju. On je međutim u roku od 48 sati nakon pada opozicije koja je udarom preuzela vlast, vraćen na predsjedničko mjesto.
Shakira je na ovogodišnjem južnoameričkom Grammyju osvojila četiri od pet nagrada za koje je nominirana. Najboljim albumom i najboljim ženskim pop albumom proglašen je njezin Fijacion Oral Vol , a singl La Tortura osvojio je nagradu za pjesmu godine.

Fotogalerija

  • Od malena se bavila arapskim plesovima
  • Shakira na koncertu u Zagrebu
  • Na dodjeli Latino Grammyja sa Alejandrom Sanzom
  • Osvojila je četiri nagrade
  • Sa Sanzom je izvela pjesmu La Tortura
  • Glazbom se bavi od svoje 15. godine
  • Njezin album Fijacion Oral proglašen je albumom godine

Vezane vijesti

Eminem se rastao po drugi put

Reper Eminem i Kimberly Mathers rastali su se po drugi put nakon što su se nagodili za vrijeme saslušanja na sudu u Michiganu. Eminem i Kimberly su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika