14.11.2006. / 13:38

Autor: Nacionalova redakcija

Upitno Madonnino posvajanje

Malavski sudac, Andrew Nyirenda želi razmotriti slučaj do kraja ovog mjeseca bez obzira što bi se brojni tužitelji mogli priključiti navedenoj parnici.

Još nije pouzdano da će Madonna uspijeti posvojiti malog Davida Još nije pouzdano da će Madonna uspijeti posvojiti malog Davida Sudac iz Malavija donijet će sljedeći tjedan odluku o Madonninom posvajanju jednogodišnjeg djeteta . Malavski sudac, Andrew Nyirenda želi razmotriti slučaj do kraja ovog mjeseca bez obzira što bi se brojni tužitelji mogli priključiti navedenoj parnici. Komisija i odbor za ljudska prava iz Malavija pokrenuli su parnicu protiv Madonninog posvajanja Davida Bande. Nakon Madonninog posjeta sjevernoj Africi, u rujnu ove godine, dječak je iz sirotišta u Malsviju odveden u dom pop pjevačice u Londonu. Nakon toga, publicitet pjevačice je narastao te razne grupe aktivista smatraju da je pjevačica iskoristila svoju slavu u parnici posvajanja. Posvajanju se protivi i otac dječaka. Narednih 18 mjeseci službenici iz Malavija posebno će nadgledati pjevačicu kada će biti donesena konačna odluka hoće li dijete ostati u domu pop kraljice.

Fotogalerija

  • Još nije pouzdano da će Madonna uspijeti posvojiti malog Davida
  • Sa suprugom Guyom Richiem već ima sina
  • Iz prijašnje veze ima i kćer
  • Svaki postupak pop kraljice diže medijsku prašinu

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika