15.11.2006. / 13:30

Autor: Marin Medić

MINISTARSTVO PROMETA

Novi ravnatelj agencije za komunikacije

Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka je objavilo da je nakon provedenog javnog natječaja, na kojeg su se u propisanom roku javila četiri kandidata, ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta za ravnatelja Hrvatske agencije za telekomunikacije imenovao je Tonka Obuljena koji je ovoga tjedna stupio na dužnost.

Tonko Obuljen rođen je u Dubrovniku 22. veljače 1966. godine, a diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te od 1993. radi u tvrtki Odašiljači i veze. Na mjesto ravnatelja HAT-a dolazi s mjesta rukovoditelja Samostalnog odjela za istraživanje i razvoj, gdje je bio zadužen za uvođenje novih tehnologija i usluga te za informatičku i telefonsku infrastrukturu tvrtke.

Od prosinca 2005. godine Tonko Obuljen je imenovan za člana Radne skupine za pregovore sa EU za poglavlje 10. Informacijsko društvo i mediji u sklopu koje je sudjelovao na multilateralnom i bilateralnom analitičkom pregledu i ocjeni usklađenosti hrvatskog zakonodavstva s pravnom stečevinom Europske unije.

Prema Zakonu o telekomunikacijama, ravnatelj Hrvatske agencije za telekomunikacije organizira i vodi rad stručne službe Agencije te je odgovoran za njen stručni rad.

Vezane vijesti

Cijene naftnih derivata niže od 13 do 18 lipa

Cijene naftnih derivata niže od 13 do 18 lipa

Najviše cijene motornih benzina od ponoći će biti niže od 13 do 15 lipa po litri, a dizelska će goriva pojeftiniti od 15 do 18 lipa, pokazuju podaci… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika