16.11.2006. / 09:25

Autor: Ana Kirin

Bena Afflecka gušila veza s J. Lo

Par se trebao vjenčati 2004. godinePar se trebao vjenčati 2004. godine Ben Affleck Izjavio je kako duboko žali zbog svojih nekadašnjih zaruka s Jennifer Lopez. Par se trebao vjenčati 2004. godine, no samo nekoliko mjeseci prije planiranog vjenčanja sve su otkazali. Oboje su potom šutjeli o razlogu raskida. Sada se Affleck ponovno našao pod reflektorima u sklopu promocije svog novog filma "Hollywoodland", pa je i njegova nekadašnja veza s glumicom i pjevačicom J.Lo ponovo postala aktualna tema.

Prema časopisu FemaleFirst, Affleck je nedavno rekao: "Nisam se trebao zaručiti i tako daleko otići tim putem. Mislio sam da želim neke stvari, no nisam ih stvarno želio. Bio sam izgubljen i osjećao sam kao da se gušim. Bilo mi je teško i bio sam jadan."

"Sva ta ludnica s tabloidima bila mi je previše intenzivna, i morao sam zastati i zapitati se što to radim sa svojim životom. Morao sam se smiješiti kamerama, iako mi je zapravo bilo teško. Više nisam imao kontrolu nad svojim životom i nisam znao kojim putem krenuti. Osjećao sam se kao hrčak u kavezu. Što su mi noge brže trčale, činilo se da sam prešao manju udaljenost," otvorio je dušu Ben Affleck.

Fotogalerija

  • Par se trebao vjenčati 2004. godine

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika