28.11.2006. / 15:07

Autor: Nacionalova redakcija

Jelena Rozga pronašla muškarca svog života

Jelena Rozga je u intervjuu za Extru otkrila kako je pronašla čovjeka svog životaJelena Rozga je u intervjuu za Extru otkrila kako je pronašla čovjeka svog života Iako je u posljednje vrijeme uporno odbijala intervjue, Jelena Rozga izjavila je kako smatra da je oduvijek bila otvorena prema medijima. U poslovnom smislu možda i jest. Na privatnom planu rijetko je kada išta otkrivala. Njezina je desetogodišnja karijera u popularnoj splitskoj grupi Magazin završila prije dva mjeseca, kada je izdala prvi samostalni album pod nazivom "Oprosti mala" i tako krenula stazama svoje dvije prethodnice Danijele Martinović i Ljiljane Nikolovske.

Ta 29-godišnja prirodna plavuša krhke građe u intervjuu objavljenom u najnovijem broju Extre govorila je o svojem bogatom iskustvu na hrvatskoj estradi, te izjavila kako čvrsto stoji iza toga da pjesme koje ona pjeva nisu lake note te da je u onome što radi sigurno najbolja. U tom je intervjuu prvi put progovorila i o svojoj intimi. Iako nije željela otkriti ime muškarca koji joj je osvojio srce, Jelena ne skriva da je pronašla čovjeka svog života koji joj je najveća podrška na njezinom novom početku. Priznala je da je jako ljubomorna ali i dodala kako bez ljubomore nema ni prave ljubavi, koja joj je oduvijek bila najveći i jedini pokretač u životu.

Fotogalerija

  • Jelena Rozga je u intervjuu za Extru otkrila kako je pronašla čovjeka svog života
  • Prije dva mjeseca izdala je svoj prvi samostalni album
  • Suradnju s Tončijem Huljićem nastavila je i nakon odlaska iz Magazina
  • Prije pjevačke karijere bila je talentirana balerina

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika