28.11.2006. / 15:23

 

KANADA

Preminuo Drnasin u kanadskoj bolnici

Jasen Drnasin je jedan od prvih hrvatskih diplomaca na West Pointu

Preminuo Jasen Drnasin, 32-godišnji Hrvat koji je bio u komi nakon što ga je kanadska policija pošpricala suzavcem poslje incidenta u autobusu. Umro je u ponedjeljak navečer u bolnici Humber River Regional Hospital u Torontu, objavio je kanadski CBS News.
Drnasin se 12. studenoga u mjesnom autobusu sukobio sa zaštitarima prijevozničke tvrtke i policijom, a nakon što je pošprican suzavcem došlo je do zastoja srca. Hitno je prebačen u bolnici u kritičnom stanju gdje mu je konstatirano oteknuće mozga. Drnasin je potom pao u komu iz koje se probudio, da bi nakon tjedan dana preminuo.

CBS podsjeća da je Drnasin, rodom iz Splita, bio jedan od prvih hrvatskih diplomaca s prestižne američke vojne akademije West Point u saveznoj državi New York.

Specijalna istražna jedinice policije u Torontu nastavlja istragu o okolnostima njegove smrti, odnosno sudjelovanju sedmorice policajaca u uhićenju Jasena Drnasina.

Vezane vijesti

Srušila se pozornica za koncert "Radioheada"

Srušila se pozornica za koncert "Radioheada"

Pri padu pozornice podignute u parku u Torontu za koncert britanske rock-skupine Radiohead poginuo jedan član tehničke ekipe, objavila je policija.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika