04.12.2006. / 17:44

Autor: Milan Pavlinović

KONCERT

Promocija novog albuma V.I.T.R.I.O.L.

Luky u Aquariusu

U klubu Aquarius Dragan Lukić Luky održat će 5. prosinca zagrebačku koncertnu promociju najnovijeg albuma "V.I.T.R.I.O.L.". Čekalo se četiri godine na nastavak trilogije i to nije bilo uzalud. "V.I.T.R.I.O.L." je dostojno naslijedio album prvijenac Ararita. Za novi album snimio je već tri singla - "Vinča san more", "Tamo di san davno tija"i "Rič za nas". Luky je i dalje na samom vrhu top lista sa singlom „Tamo di san davno tija“, dok je na službenoj nacionalnoj top listi Hrvatskog radija drugi već četiri tjedana.
Luky je već dugi niz godina uspješan producent i aranžer. Producirao je prva tri albuma Dine Dvornika, prva dva albuma Daleke obale, Urbana, Oliverovo "Vrime", kao i albume TBF-a. Godine 2002. sve je 'iznenadio' svojim prvijencem "Ararita", jednim od ponajboljih pop-rock albuma na našoj glazbenoj sceni.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Prodajna mjesta u Zagrebu: Klub Aquarius i Aquarius CD Shop (Varšavska).

Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert Lukyja mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

Vezane vijesti

Video: Novi spot TBF-a za pjesmu 'Veseljko'

Video: Novi spot TBF-a za pjesmu 'Veseljko'

Splitska glazbena grupa TBF kopirala je video spot grupe Đavoli 'Dugo toplo ljeto' iz 1989. godine za svoj novi hit 'Veseljko'. Ovo je najnoviji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika